Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - استاندار کرمان به بحث آموزشي دانشگاه فرهنگيان اشاره کرد و گفت: با توجه به وجود شبکه هاي مجازي و دانشگاه هاي مجازي، فرصت خوبي براي ارتقاي کيفيت اين دانشگاه وجود دارد و مي توان در اين راستا کار جديدي را با کمک دانشگاه مادر اين منطقه (دانشگاه شهيد باهنر کرمان) را فراهم کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا ، "عليرضا رزم حسيني" در جلسه هيات امناي دانشگاه فرهنگيان استان کرمان با اشاره به تاکيدات مقام معظم رهبري پيرامون نوع و هويت فعاليت اين دانشگاه اظهار کرد: قطعا وجود چنين مراکزي که فرهنگ تعليم و تربيت را آموزش دهد، امري لازم و ضروري است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه در استان کرمان متاسفانه دانشگاه فرهنگيان تاکنون نتوانسته از امکانات جديدي در جهت توسعه دانشگاه استفاده کند و استانداري کرمان در اين حوزه آمادگي کمک را دارد اظهار کرد: متاسفانه پروژه هاي نيمه تمام زيادي در استان کرمان وجود دارد که به دليل عدم تامين منابع مالي همچنان بلاتکليف باقي مانده اما مي توان با تغيير کاربري برخي املاک و همچنين واگذاري اين پروژه ها به بخش خصوصي آورده و ارزش افزوده اي براي دستگاه هاي اجرايي تامين کرد.
رزم حسيني به بحث آموزشي دانشگاه فرهنگيان نيز اشاره کرد و گفت: با توجه به وجود شبکه هاي مجازي و دانشگاه هاي مجازي، فرصت خوبي براي ارتقاي کيفيت اين دانشگاه وجود دارد و مي توان در اين راستا کار جديدي را با کمک دانشگاه مادر اين منطقه (دانشگاه شهيد باهنر کرمان) را فراهم کرد.
استاندار کرمان با تاکيد بر اينکه معلماني بايد تربيت کرد که آزاده محور باشند اظهار کرد: در شرايطي هستيم که نمي توانيم با روش هاي 30 سال گذشته معلميني را تربيت کرد که با دنيا IT بيگانه باشند. اين نسل خواسته هاي جديدي دارند که با گذشتگان فرق دارد و بايد در اين راستا معلميني را آموزش داد که آزادمنش بوده و نقش روشنگري را بازي کنند
وي توصيه کرد: بايد جامعه از افراط و تفريط پرهيز کرده و اين مهم نيز بايد در مراکز آموزشي و به ويژه دانشگاه فرهنگيان صورت گيرد.
براساس اين گزارش دکتر "عباس توان" رييس دانشگاه فرهنگيان نيز در اين نشست به وضعيت اين دانشگاه و آينده آن اشاره و تصريح کرد: براي سال 1400 وزارت آموزش پرورش حدود 350 هزار و در سال 1404 حدود 700 هزار معلم بازنشسته خواهند شد که با توجه به افزايش تعداد دانش آموزان نياز به معلم امري جدي و مهم براي کشور است.
وي با بيان اينکه استان کرمان تا سال 1400 به حدود 13 تا 15 هزار معلم نيازمند خواهد بود اظهار کرد: مقام معظم رهبري همواره تاکيد بر تامين نياز آموزش و پرورش از دانشگاه فرهنگيان را دارد و اين مهم با دوره هاي کوتاه مدت انجام نمي پذيرد و بايد شخصيت معلمين و فرهنگيان در دانشگاه فرهنگيان شکل گيرد.
توان با اشاره به سند بالادستي و چشم اندازي وزارت آموزش و پرورش و تاکيد بر توسعه کيفي و کمي دانشگاه هاي فرهنگيان اظهار کرد: در دانشگاه هاي استان هم اکنون با کمبود دانشجو مواجه هستيم اما در دانشگاه فرهنگيان با افزايش تعداد دانشجويان کارشناسي روبرو هستيم که طبق برنامه ريزي هاي صورت گرفته، براي سال تحصيلي 97، حدود 1000 دانشجو را جذب خواهيم کرد

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۲۸۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر

آفتاب‌‌نیوز :

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «وزارت آموزش و پرورش برای افزایش کیفیت آموزشی و افزایش نمرات دانش‌آموزان در امتحان نهایی چه برنامه‌ای دارد؟»، اظهار کرد: موضوع ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی، هم اکنون یکی از دستورکا‌رهای اصلی ما هست که یکی از نقاط تمرکز آن، امتحانات نهایی است؛ نقطه تمرکز دیگر، تقویت امور تربیتی و پرورشی و همینطور تضمین کیفیت در سایر برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سؤال شما درباره امتحانات نهایی است، بر این مسأله تمرکز می‌کنم. امسال امتحانات نهایی، ضریب قطعی ۵۰ درصد برای پایه دوازدهم و ۶۰ درصد برای پایه دهم و یازدهم در سال‌های آینده جهت ورود به دانشگاه‌ها خواهد داشت. بنابراین این امتحانات از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار هستند.

صحرایی اضافه کرد: هم‌اکنون نهضت ملی تقویت آموزش در دوره متوسطه دوم به راه افتاده است و مدیران یکایک مدارس کشور نمرات دانش‌آموزان پایه دوازدهم خود در سال ۱۴۰۲ را دریافت کردند و وضعیت آموزشی مدرسه خود را در تمام دروس نسبت به خودشان و نسبت به سایر مدارس شهرستان، استان و حتی نسبت به کل کشور می‌دانند.

 وی تصریح کرد: یک ستاد عالی آزمون در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفته است که در آن ۶ کارگروه فعال هستند. کارگروه‌ها هر هفته جلسه می‌گیرند و هر دو هفته یکبار ستاد عالی آزمون نسبت به بررسی پیشنهادات سیاستی کارگروه‌ها اقدام کرده و پس از تصویب، آن‌ها را ابلاغ می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دبیرخانه‌های کشوری دروس مختلف بیش از هر زمان دیگری پای کار آمده‌اند، افزود: گروه‌های آموزشی در سطح استان‌ها و مناطق فعال شدند و نمونه سؤالات مفهومی نیز تدوین شد؛ همزمان از طریق شبکه آموزشی شاد و همینطور مدرسه تلویزیونی ایران، همه درس‌هایی که بیشتر در دوران کرونا تولید شده بود در دسترس قرار گرفته است تا دانش‌آموزان از آن‌ها استفاده کنند. 

وی اضافه کرد: مناطق مختلف آموزشی در کشور برای تقویت دانش‌آموزان و ارتقای کیفیت نمرات آنها، اقدامات کم سابقه‌ای را در پیش گرفتند. فعال کردن اردو‌های علمی در درون مدرسه‌ها، گشودن قرائت‌خانه‌ها یا سالن‌های مطالعه به صورت شبانه‌روزی، باهمخوانی دانش‌آموزان و کلاس‌های رفع اشکال در دستور کار همه مناطق است. 

صحرایی با بیان اینکه آنچه امتحانات نهایی سال گذشته نشان داد تصویر واقعی نظام آموزشی کشور بود، گفت: خرسندیم که رئیس‌جمهور نسبت به این موضوع بسیار دغدغه‌مند بوده و موضوع کیفیت آموزش روی میز ایشان قرار گرفت. شاید بیش از سه دهه است که افت کیفیت آموزش هر از چندی در محافل و مجالس ملی مطرح می‌شود، اما سابقه‌ای ندارم که هیچکدام از رؤسای دولت‌های پیشین نسبت به این موضوع به اندازه آیت‌الله رئیسی دغدغه‌مند بوده باشند. این دغدغه و حساسیت ایشان مهمترین سرمایه برای ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی کشور است.

وی تصریح کرد: شورای عالی آموزش و پرورش هم در حال تهیه یک بسته برای تقویت مدارس دولتی است و موضوع دریافت مجوز‌های لازم از مجلس شورای اسلامی و حتی ارائه لایحه تحت عنوان تقویت مدرسه در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • اجرای طرح ساماندهی تردد موتورسیکلت‌ها در میدان امام اصفهان
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • حج نماد عظمت امت اسلامی است
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات