Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کرمان گفت: 1184 دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان استان کرمان این ترم در دوره های کارورزی و مهارت آموزی شرکت می کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ عباس توان در جلسه شورای راهبری کارورزی دانشگاه فرهنگیان استان کرمان با بیان اهمیت و ضرورت کارورزی برای دانشجویان به ویژه دانشجو معلمان اظهار داشت: انتقال دانش، شامل علوم تخصصی و عمومی مورد نیاز دانشجو معلمان، یکی از رسالت های دانشگاه فرهنگیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در کنار علم آموزی و انتقال تجربیات، تبیین جایگاه و شایستگی های یک معلم و نهادینه کردن ارزش های معلمی برای دانشجویان مهم است که به بهترین شکل ممکن باید انجام شود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کرمان گفت: دانشگاه فرهنگیان دانشگاهی خاص است و مهمترین رسالت را که همانا تربیت معلم برای هدایت نسل آینده ساز کشور است بر عهده دارد که مهارت آموزی در قالب دوره های کارورزی در این راستا از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

توان با بیان این که مهارت آموزی، شناسنامه دانشگاه فرهنگیان است، اظهار داشت: پرورش و آماده سازی معلمانی باایمان، باانگیزه، متعهد، دلسوز و کارآمد، معلمانی با خلق و خو و منش معلمی از اهداف این دانشگاه است.

وی گفت: معلم باید شناخت درستی از فضای مدرسه داشته باشد، مشکلات یادگیری دانش آموزان را شناسایی و تحلیل کند و بتواند برای بهبود فرآیند یاددهی- یادگیری راهکار ارائه کند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کرمان گفت: دانشجو معلمان از ترم 4 به بعد دوره کارورزی را می گذرانند که اگر این دوره به شایستگی سپری شود معلم جوان ما روش تعامل مطلوب با دانش آموز و اولیای دانش اموز را می آموزد، بنابراین کمیته های کارورزی باید در شهرستان ها و مناطق استان تشکیل شود و مدارسی برای مهارت آموزی معلمان انتخاب شود، ضمن این که ارتباط معلمان راهنما با دانشجو معلمان هم بسیار مهم است.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشجو معلم رئیس دانشگاه فرهنگیان عباس توان دانشگاه فرهنگیان استان کرمان دانشگاه فرهنگیان دانشجو معلمان مهارت آموزی دانشجو معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۲۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره تیتر سیزدهم صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور برخی از مسئولان و معاونت‌های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه‌های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.
فرایند ارسال آثار برای این دوره از جشنواره از ابتدای آبان ۱۴۰۲ آغاز شد و علاقمندان تا ۳۰ آذر وقت داشتند با مراجعه به وبسایت titrfestival.dmsrt.ir آثار خود را برای داوری ارسال کنند.



بخش ویژه این دوره از جشنواره نیز شامل موضوعات دانشگاه و حل مسائل ملی، دانشجو و امید به آینده، دانشجو و روایت پیشرفت، دانشجو، انتخابات و مشارکت آگاهانه، دانشجو و آرمان‌های گام دوم انقلاب اسلامی بود که علاقمندان می‌توانستند آثار خود را در یکی از چهار قالب گزارش، یادداشت، مصاحبه و مقاله در سامانه بارگذاری کنند.


در ۴۲ دسته ۱۲۰ اثر برتر در حوزه علمی، ادبی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، تیتر و لید خبر، گزارش، یادداشت، سرمقاله و مقاله و نشریات برتر در رسته‌های مختلف به سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی ارسال شده است.

یازدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی به میزبانی وزارت علوم برگزار و دوازدهمین دوره به میزبانی وزارت بهداشت با شعار «عینیت در خبر، انصاف در تحلیل، آزادی در بیان» سال ۱۴۰۰ برگزار شد.

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت فرهنگی واجتماعی وزارت علوم از امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شد و سه شنبه (۱۸ اردیبهشت) به کار خود پایان می‌دهد.

دانشجویان می‌توانستند آثار خود را که از اول شهریور ۱۴۰۰ تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ منتشر شده در بخش رقابتی و در قالب اثر برگزیده، نشریه برگزیده، بخش مجازی، سایت یا وبلاگ، نشریات صوتی یا پادکست، نشریات کاغذی-الکترونیک، نشریه چندرسانه ای، آفلاین و الکترونیکی، گرافیک و موشن گرافیک، فیلم خبری و فتوکلیپ ارسال کنند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • سرپرست جدید پردیس بنت الهدی صدر اردبیل معرفی شد
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • فیروزآباد قهرمان رقابت های فوتسال فرهنگیان فارس
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌