Web Analytics Made Easy - Statcounter

تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کرمان در نامه‌ای به رئیس درمانگاه فرهنگیان کرمان نوشتند: به منظور رفع ابهامات موجود نسبت به کیفیت و هزینه انجام آزمایشات استخدام، در جلسه‌ای برای شفاف‌سازی حضور یابید.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کرمان در نامه‌ای به رئیس درمانگاه فرهنگیان کرمان نوشتند: با توجه به شبهات و ابهامات موجود نسبت به کیفیت و هزینه انجام آزمایشات استخدام، انتظار می‌رود تا پایان هفته جاری نسبت به رفع ابهامات موجود، در جلسه‌ای با حضور نمایندگان دانشجومعلمان به تعداد محدود و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی شرکت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن کامل نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر زارع، ریاست محترم درمانگاه فرهنگیان کرمان؛

سلام علیکم.

هر ساله جوانانی با انتخاب رشته در کنکور سراسری وارد دانشگاه فرهنگیان می‌شوند و پس از گذراندن مراحل مصاحبه و ثبت نام، از طرف اداره آموزش و پرورش محل خدمت به منظور استعلام گواهی صحت مزاج پذیرفته شدگان، به شورای پزشکی فرهنگیان معرفی می‌گردند.

در ادامه نامه آمده است: امسال نیز همچون سال‌های گذشته این مهم اتفاق افتاده است و با توجه به شرایط کرونا در کشور، دانشجویان بومی هر استان به منظور انجام آزمایشات، به شورای پزشکی استان خود ارجاع داده شده‌اند؛ لذا در همین راستا با توجه به شبهات و ابهامات موجود نسبت به کیفیت و هزینه انجام آزمایشات و با استناد به بند ۱ از ماده ۱۲ حقوق شهروندی در نظام اداری، مصوبه شورای عالی اداری در تاریخ ۲۸/۱۲/۱۳۹۵ و منویات مقام معظم رهبری پیرامون لزوم پاسخگویی مسئولین، انتظار می‌رود تا پایان هفته جاری نسبت به رفع ابهامات موجود پیرامون آزمایشات پزشکی بدو استخدام، در جلسه‌ای با حضور نمایندگان دانشجومعلمان به تعداد محدود و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی شرکت نمایید.

ضمنا جهت هماهنگی شماره تماس ۰۹۱۶۲۷۲۵۱۹۹ (رمضانی) معرفی می‌گردد.
به امید ظهور عدالت گستر گیتی

رونوشت:
۱) حجت الاسلام علیدادی نماینده، ولی فقیه استان کرمان
۲) آقای آبیار مدیر کل سازمان بازرسی استان کرمان
۳) دکتر اسکندری نسب مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان
۴) دکتر توان ریاست دانشگاه فرهنگیان استان کرمان
۵) ناحیه بسیج دانشجویی استان کرمان

لیست امضاکنندگان:
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان کرمان
مجمع دانشجومعلمان عدالتخواه دانشگاه فرهنگیان استان کرمان
انجمن اسلامی دانشگاه فرهنگیان استان کرمان
شورای صنفی پردیس خواجه نصیر الدین طوسی دانشگاه فرهنگیان کرمان
شورای صنفی پردیس شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان کرمان
انجمن علمی ریاضی دانشگاه فرهنگیان کرمان
انجمن علمی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان کرمان
انجمن علمی مشاوره دانشگاه فرهنگیان کرمان
انجمن علمی پژوهشی دانشگاه فرهنگیان کرمان
کانون خیریه و مهرورزی دانشگاه فرهنگیان کرمان
کانون هلال احمر پردیس خواجه نصیر الدین طوسی دانشگاه فرهنگیان کرمان
کانون هلال احمر پردیس شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان کرمان
کانون تئاتر پردیس خواجه نصیر الدین طوسی دانشگاه فرهنگیان کرمان
کانون تئاتر پردیس شهید باهنردانشگاه فرهنگیان کرمان
کانون گردشگری پردیس خواجه نصیر الدین طوسی دانشگاه فرهنگیان کرمان
کانون سبک زندگی پردیس شهید باهنردانشگاه فرهنگیان کرمان
کانون نماز و نیایش پردیس شهید باهنردانشگاه فرهنگیان کرمان
کانون نماز و نیایش پردیس خواجه نصیر الدین طوسی دانشگاه فرهنگیان کرمان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نامه دانشگاه فرهنگیان کرمان استخدام دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان استان کرمان ابهامات موجود پردیس شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۱۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست

امین افشار اظهار داشت: موانع به کار گیری شیوه‌های های نوین درمانی برای بیماران هموفیلی را تشریح کرد.

به گزارش ایلنا، وی در پاسخ به این سوال که این کانون بار‌ها از اهمیت استفاده از شیوه‌های نوین درمان هموفیلی سخن گفته است، مشکل عمده در عدم استفاده از این روش‌ها چیست؟ گفت: متاسفانه دیدگاه جامعی نسبت به این بیماری در کشور وجود ندارد و هزینه‌هایی که برای بیماری هموفیلی می‌شود متنوع است؛ بخشی از هزینه‌های درمان بیماری هموفیلی را بیمه‌های پایه می‌دهند، بخشی دیگر را صندوق صعب العلاج می‌دهد، قسمت دیگر هم از مابه التفاوت ارزی به اسم طرح دارویار پرداخت می‌شود. برخی هزینه‌های دیگر هم از سمت بهزیستی و مراکز توانبخشی تامین می‌شود.

وی اضافه کرد: بنابراین هر ارگانی به بخش خودش نگاه می‌کند و اینگونه می‌پندارند که استفاده از دارو‌های نسل قدیمی تر، هزینه کمتری در بر دارد. درست است که در ظاهر شاید اینگونه باشد، اما در مجموع آن هزینه‌ای که می‌شود با وضعیت درمان بیماران مطابقت ندارد.

افشار افزود: به طور مثال سازمان غذا و دارو اعلام می‌کند داروی هملیبرا داروی بسیار خوب و اثر بخشی است، اما هزینه بسیار بالایی دارد. این در صورتی است که تنها با نگاهی به مطالعات صندوق صعب العلاج و بیمه سلامت می‌توان دریافت که نسبت به فایبا و فاکتور ۷ در مجموع مصرف هملیبرا به نفع و به صرفه است. ولی چون درگیر بخشی نگری می‌شویم و بیماران هموفیلی متولی خاصی ندارند، باعث می‌شود گا‌ها تصمیماتی گرفته شود که منطقی بر آن حاکم نباشد.

وی یادآور شد: اگر هزینه‌های درمانی، دارویی، توانبخشی و حتی هزینه‌هایی که در زمینه اجتماعی و توانمندسازی بیماران هموفیلی انجام می‌شود درست صورت گیرد، باعث می‌شود، سطح کیفیت بیمار هموفیلی خیلی بالاتر برود.

او متذکر شد: علاوه بر این موانع بحران‌های دارویی را اضافه کنید، به طور مثال در ماه‌هایی از سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بحران دارویی در کشور داشتیم. این امر باعث شد بیمارانی که سال‌ها از دارو استفاده می‌کردند و مفاصل آن‌ها سالم مانده بود، در این برهه بحران دارویی مفاصل این بیماران نیز دچار مشکل شود.

تقویم دارویی بیماران هموفیلی را تدوین کنید

رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران تاکید کرد: ما بار‌ها درخواست کرده ایم که برنامه تقویم دارویی بیماران هموفیلی را تدوین کنند تا سهمیه دریافت ماهانه داروی بیماران مشخص باشد، چرا که اگر بیمار داروی خود را به موقع دریافت نکند در بدن او خونریزی اتفاق می‌افتد و هر خونریزی اگر درمان نشود و یا دیر درمان شود مفاصل را از بین می‌برد و همه این‌ها هزینه‌ها و تبعات بدی را هم برای فرد بیمار و هم برای دولت دارند.

رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران درباره حمایت‌های بیمه‌ای از بیماری هموفیلی اظهار کرد: طبق قانون، ۵ بیماری خاص که هموفیلی هم یکی از آن‌ها است، پوشش بیمه‌ای بالایی دارند. ما در این خصوص قدردان دولت هستیم، جمهوری اسلامی ایران با توجه به نگاه معنوی که به حیات انسان‌ها دارد، تا جای ممکن خدمات به بیماران ارائه کرده است و تا جای ممکن هزینه این خدمات رایگان بوده است.

وی افزود: متاسفانه در مورد دارو‌های نوین هموفیلی که وارد بازار می‌شود، سازمان غذا و دارو و شورای عالی بیمه مقداری توجه کمتری نشان داده اند. این دارو‌های جدید که اثر بخشی آن‌ها هم مطالعه شده است و نسبت به دارو‌های قبلی اثربخشی بهتری دارد، تحت پوشش بیمه قرار گرفته نشده است و بیمار مجبور است فرانشیزی را پرداخت کند.

او همچنین بیان کرد: طبق آماری که از اداره وزارت کار داریم، ۶۰ درصد بیماران هموفیلی دهک یک تا پنج جامعه هستند و این افراد توانایی پرداخت فرانشیز دارویی را ندارند. ۱۰۰ میلیون تنها هزینه پایه‌ای است که برای این بیماری می‌شود، اما گا‌ها هزینه‌های این بیماری به میلیارد‌ها تومان نیز می‌رسد.

وی خاطر نشان کرد: ما به شوارای عالی بیمه نامه‌ای نوشتیم و درخواست کردیم که دارو‌های نوین را جزء لیست بیمه قرار دهند. البته منظور این نیست که دارو‌های قدیمی اثر بخشی ندارند. بلکه بیماری هموفیلی بیماری است که باید دارو در تنوع بالایی در اختیار بیماران باشد.

افشار تصریح کرد: شعار امسال فدراسیون جهانی هموفیلی که کانون هموفیلی ایران هم عضو آن است، دسترسی عادلانه به دارو و درمان برای همه بود. در کشور ما دارو به صورت عادلانه توزیع نمی‌شود.

وی ادامه داد: هر کسی که به پایتخت نزدیک است، می‌تواند از خدمات دارویی و درمانی بهتری بهرمند شود. در استان‌ها هم آن‌هایی که به مرکز استان نزدیک‌تر هستند دسترسی بهتری به دارو دارند. همین رفت و آمد‌ها برای دریافت دارو می‌تواند بیمار هموفیلی را با تبعات خطرناکی روبه رو کند.

او در پایان تاکید کرد: دولت می‌تواند طرحی را برنامه ریزی کند که بیمار هموفیلی در خانه بماند و دارو را در خانه تحویل بگیرد. به این روش می‌توان مصرف بهینه دارو گفت.

دیگر خبرها

  • سرپرست جدید پردیس بنت الهدی صدر اردبیل معرفی شد
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • ۱۳۰ هزار تن گندم در سیلوهای استان کرمان ذخیره شد
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • ۲۳ یادمان و حرم شهید گمنام در سطح دانشگاه‌های استان کرمان وجود دارد
  • آبگیری هفت هزارهکتار از تالاب جازموریان
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر